Нашата репутација е без дамка

Грижата за клиентите е наш приоритет. Клиентските препораки создаваат нови клиенти и го прошируваат нашето резиме.
Нè препорачуваат со причина.

Вашиот работен простор во ново светло

Работната атмосфера зависи и од чистотата на работниот простор. Трансформирајте го просторот околу вас на подобро.
Чистотата на вашиот деловен простор е наша работа.

Не губете време чистејќи го домот

Вашиот дом е место за одмор. Не губете драгоцено време и енергија чистејќи. Дојдете во чист дом, тоа е ваш избор.
Ние чистиме... за вие да не морате.

ЗА НАС

СТЕД КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје е прво претпријатие за одржување на хигиена во деловни и станбени простории во Р. Северна Македонија. Веќе 35 години успешно го преточуваме задоволството на клиентите во наш сопствен успех.

Грижа за клиенти

Тим од обучени професионалци, спремни да одговорат и на најтешките предизвици.

Квалитетна услуга

Употреба на високо-квалитетни материјали и машини од реномирани производители.

Еколошки чисто

Употреба на био-разградливи еколошки средства со цел заштита на животната средина.

Работна безбедност

Современ возен парк, проверена квалитетна опрема и сериозна обука за заштита при работа.

УСЛУГИ

УСПЕСИ

35

години
постоење

3

сертификати

200+

вработени

10.000+

задоволни
клиенти

СЕРТИФИКАТИ

Cert. No.
44 104 16 43 0049
Cert. No.
44 100 16 43 0049
Cert. No.
44 126 19 32 0188

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Испратете ни порака, ние ќе ве побараме
Site is protected
by reCAPTCHA
Privacy - Terms