Вработување

ПОРАДИ ГОЛЕМАТА БАЗА НА КЛИЕНТИ, СТЕД КОМЕРЦ ПОСТОЈАНО ИМА ПОТРЕБА ОД ВРАБОТУВАЊЕ НА ХИГИЕНИЧАРИ/КИ. ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА НИ СЕ ПРИДРУЖИТЕ, ПОПОЛНЕТЕ ГО СЛЕДНИОТ ФОРМУЛАР ЗА ONLINE АПЛИКАЦИЈА ИЛИ ПОБАРАЈТЕ НЕ ТЕЛЕФОНСКИ.

Лични податоци:
Семеен статус:
Образование:
Работно искуство:
Дополнителни информации:

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Испратете ни порака, ние ќе ве побараме
Site is protected
by reCAPTCHA
Privacy - Terms