Услуги

Деловни/Станбени простории

Нашата професионалност и врвен квалитет прават да бидеме одличен избор за одржување на хигиената во вашите деловни и станбени простории, независно од големината на просторот.

Објекти со поголеми површини

Со над 200 вработени, повеќе од спремни сме успешно да ја одржуваме хигиената и во поголеми објекти како трговски центри, производни погони, магацини, хали и слично.

Објекти со поголеми површини

Со над 200 вработени, повеќе од спремни сме успешно да ја одржуваме хигиената и во поголеми објекти како трговски центри, производни погони, магацини, хали и слично.

Машинско чистење подови

Користејќи современа опрема, машини и еколошки средства гарантираме квалитетна услуга и максимална грижа дури и за подови изработени од чувствителни материјали.

Достапни и недостапни стакла

Нашиот стручен кадар, обучен и опремен за работа на висина е спремен да одговори на сите предизвици во делот на чистење на секаков вид на стаклени површини.

Достапни и недостапни стакла

Нашиот стручен кадар, обучен и опремен за работа на висина е спремен да одговори на сите предизвици во делот на чистење на секаков вид на стаклени површини.

Фасади, тенди, настрешници

Влијанијата на временските промени веќе не се проблем. Користиме специјални био-разградливи средства и материјали за отстранување и на тврдокорните нечистотии.

Влезови од згради

СТЕД КОМЕРЦ е единствена компанија која со своето долгогодишно работење има доверба од повеќе од 400 станбени заедници за одржување на хигиената во заедничките простории.

Влезови од згради

СТЕД КОМЕРЦ е единствена компанија која со своето долгогодишно работење има доверба од повеќе од 400 станбени заедници за одржување на хигиената во заедничките простории.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Испратете ни порака, ние ќе ве побараме
Site is protected
by reCAPTCHA
Privacy - Terms